Vaaleissa kannattaa käyttää äänioikeutta

KMV-lehden pääkirjoitus oli tänään otsikoitu Vaaleissa kannattaa käyttää äänioikeutta. Pääkirjoituksessa oli aluksi mainittu istuva kansanedustaja, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Arto Pirttilahti ja hänen ehkä kovimpana paikallisena haastajana perussuomalaisten Timo Tukia, kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Molempien kohdalla ansioksi on laskettu kaupungin talouskokan kohoaminen pinnan päälle. Demarit ovat valtuustossa olleet mukana tekemässä samoja päätöksiä, joista ansio annetaan nyt Pirttilahdelle ja Tukialle

”Edellisten ohella vaalien paikalliseksi yllättäjäksi saattaa nousta demareiden Eero Pirttijärvi. Pieni takamatka on hyvällä suorituksella mahdollisuus kuroa umpeen”.
Demarit ovat edelleen kaupungin puolueista suurin ja äänimäärämme on myös eduskuntavaaleissa ollut suurin. Takamatka, kenellä se on ja kenellä ei. Hyvä että nyt kuitenkin on huomattu, töitä tässä on edelleen tehtävä ja lujasti. Neljäs paikallinen ehdokas, Kristillisdemokraattien Tommi Meronen on määritelty tuntemattomaksi suuruudeksi, toki todetaan vaaleihin olevan vielä aikaa. Tarkistin vielä, että puolue on ollut nimeltään Suomen Kristillisdemokraatit vuodesta 2004. Lehdessä ollut ilmaisu kristilliset liittyy tuota edeltävään aikaan, nyt puhutaan Kristillisdemokraateista.

Sitoutumattoman paikallislehden linja on selkeä, mutta hyvä puoli siinä meille demareille on se, että se haastaa tekemään ja näyttämään ettei ennakkoon ole määritelty mitään paikkaa ja asemaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s