Kotitorilla

Aamulla aloitin päivän käymällä Jämsässä Elosen leipomossa, josta hain aamulla leivottuja reikäleipiä. Tarra päälle ja tuotteet olivat valmiita jakoon. Sää oli kylmä ja räntää tuli koko ajan. Eräs kaverini sanoikin, että olisin tarvinnut lasinpyyhkijät. Kun ehdokas Pirttijärvi pääsi iltapäivällä kotiin, kädet olivat kohmeessa. Avaimet pysyivät juuri ja juuri kädessä, mutta taskussa ollut kello tippui kapeasta raosta rappujen alle. Naapurin poika sai kellon onneksi minulle kaivettua. Tämä perjantai oli oman kunnan torilla ensimmäinen kampanjakerta. Mäntän torilla oli mukavasti porukkaa koko ajan. Eläkeläisten verotus, ruotsin kielen opetuksen muuttaminen vapaaehtoiseksi, energiakysymykset, yrittäjän asema, Nato ja leikkauslistat olivat mm. esillä. Niin, ja tietysti se, että toisin kuin muut, demarit kääntävät aina takkiaan päästessään eduskuntaan eli meihin ei voi luottaa. Kaikkiaan päivä oli mukava ja itselle jäi hyvä mieli. Tukea ja edellisen kaltaista kuitenkin hyvähenkistä sparrausta tuli pitkin päivää. Muista demariehdokkaista paikalla olivat Keijo Kaleva Virroilta ja Hannu Järvinen Viialasta. Huomenna jatkamme osin samalla porukalla Pirkkalassa. Ensi viikko on omalla kohdallani hiljaisempaa, maanantaista torstaihin on normaali työviikko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s